Tast d’olives
Educar en l’apreciació la Oliva de Taula com un producte de consum de qualitat. Donar una pinzellada de criteris de valoració, varietats, història i procedència.
Tancat o obert, sense olors ni gaire soroll.
Persones: màxim 20.
Temps:30-45 min.
Idiomes:
Català, Anglés, Italià, Àrab, Castellà
Presentació:
Jordi Oyonarte + 1-2 ajudants
6 varietats d’oliva diferent 150gr/persona en total
Maridatge amb Vermut, Cervesa, Vi
Bastonets neutres
Fitxa de Tast x 20
Cada 4 platet x 6 varietats= 30 cassoletes
20 copes vi mitjanes
1. Explicació Oliva de Taula; historia i procedències
2. Test olfactiu de condiments: Sajolida, Orenga, Llaurer,
Fonoll, Pebrot, Farigola, Romaní, All, Llimona, Codony
3. Apreciar els diversos valors de la oliva: mida,
carnositat, facilitat despreniment pinyol, defectes, etc…
4. Diverses varietats del món i formes de presentació i
textures
Olives, bastonets, Bostonets, beguda
Cassoletes inclòs
Total: 10€/persona + IVA (mínim 100€)
Copes no incloses
Obsequi a cada client 1 pot olives temporada 33 cl
Fires
Donar a coneixer el projecte i els productes de temporada en tres àmbit: el àmbit més local de integració de terriotori, àmbit d’associacions o cooperatives afins, o be d`àmbit internacional per la seva comercialització i valoració
Tancat o obert, sense olors ni gaire soroll.
8 m²
Català, Anglés, Italià, Àrab, Castellà
Personal: 2-3 persones
Entre Pins i Vinyes l’Alzinar Font-rubí
Xarxa de la Terra Snat Jaume Sesoliveres
Vinoleum Font-rubí
Alimentaria Barcelona
Apat Barcelona
PLMA Amsterdam